Čas je za počitek

Delamo. Čedalje več. Kdor dela, si zasluži počitek in užitek. To je dejstvo, ki se ga držimo in prenašamo iz zgodovine. Pa se ga res držimo v meri, kot nam pripada? Eni bolj, drugi manj, vsi pa bi se morali bolj.

Pred 30 in več leti so znali ljudje bolje uživati. Bolj neobremenjeno. Res pa je, da se danes dviga zavest o boljšem počitku, uživanju, dopustu in bivanju. Z obremenjenostjo in izčrpanostjo smo prišli tako daleč, da si dopust in dom želimo bolj kot kdajkoli prej: udobnejši in bolj zdrav. Začetek udobja in zdravja pa je prostor, kjer bomo počitnikovali, uživali in navsezadnje tudi bivali. 

Zato sem v proizvode združil energijo narave, ki sem jo povezal s potrebami današnjega človeka.

Da boste doživeli tisto, kar potrebujete.

Klemen Vuica
vodja podjetja, projektant in lastnik blagovne znamke Camur

Usmerjeni naprej

Vrednote

V sistemu poslovanja si postavljamo prioritete. Med vrednotami so prav gotovo v ospredju zdravje, pozitivna naravnanost, inovativnost, dobri medsebojni odnosi, izobraževanje, jasna komunikacija, doslednost, poštenost, spoštovanje med zaposlenimi, predano in resno delo, šport, sprostitev in zabava.

Poslanstvo

Nadnaravni objekti.
Naša osnovna naloga je ustvarjati nadstandardne objekte za pristna doživetja v turizmu in bivanju. Funkcionalnost, kakovost naravnih materialov in izdelava so prvotnega pomena. Ko vse to uskladimo z dizajnom, je produkt pripravljen za kupce z naprednejšim tehnološkim in ekološkim pogledom na življenje.

Vizija

Gradimo podjetje, ki bo postalo spoštovan evropski proizvajalec ekoloških glamping vil in domov ter vzporednih produktov z visokimi standardi. Kupcu omogočiti nemoten servis in hitro odzivnost. Masovna proizvodnja nam ni v interesu, raje stremimo k stalnemu zadovoljstvu.

Zelena moč

Ljudje imamo podedovano biološko potrebo po povezovanju z naravo

Odločitev, da že leta 2013 ponudimo na trgu lesene mobilne objekte, ki bodo služili tako turizmu kot bivanju, se je pokazala za uspešno. Veseli nas, da smo začeli orati ledino in tako vzpodbujati ljudi k razmišljanju, da je potrebno tudi v mobilne objekte vpeljati naravne materiale. Le-ti dajejo pozitivno energijo in nam omogočajo bolj kakovostno življenje.

Zato lahko še naprej s ponosom in čisto vestjo dajemo vzor tudi drugim proizvajalcem.

Za ohranjanje in nadaljevanje spoštovanja do narave in človeka upoštevamo visoke naravovarstvene standarde: